horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年5月17日星期五

Brighton handtassen zijn handgemaakt in Californië

De Brighton handtas werd in 1993 in het Brighton soort stijlvolle add-ons te zetten. Elke Brighton handtas ervaart 20 acties tijdens de oprichting ervan. Na voltooiing van het proces van het leren ruimte, reliëf samen met de verklaring van Brighton van hoge kwaliteit en een persoon seriële hoeveelheid is extra. Zoals je kunt zien dat ze zetten hun eigen hart in om elk artikel dat ze helpen om te maken. Het is vanwege dit het bedrijf is beroemd om zijn hart logo ontwerpen. Onderdelen voor een paar van de handtassen neiging wereldwijd worden geproduceerd in landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, het Verre Oosten, Taiwan, Korea en Japan.

Brighton portemonnees zijn met de hand vervaardigd in Ca. Op vrijwel geen tijd zijn er veel meer dan tien worden gemaakt op een bepaald moment. Er is zeker een aandacht om detail gevolgd meestal door Brighton ambachtslieden dat is een uitzondering met deze industrie. Zo is er geen tag uit te leggen hoe de 'merken' als 'littekens' de neiging om je "garantie" in verband met echt leer-ze nauwgezet snijden rond de littekens-om u te voorzien, de vlekkeloze leer-based handtas. Worden Iedere handtas is eigenlijk individueel cijfers, en wordt eigenlijk door de houder geregistreerd. Eenmaal goedgekeurd, hebben ze de neiging om te worden gewaarborgd. De geselecteerde leer het beste uit de hele wereld zou zijn, en de eigenlijke hardware zowat alle oorspronkelijk ontwikkeld door Brighton ontwerpers en ambachtslieden, zilver afgewerkt, evenals beschermd door middel van oxidatie met betrekking tot het dagelijks gebruik van maken.

De Brighton naam wordt steeds naar one-of-a-kind sieraden en goede Italiaans leer-based artikelen die versierd zijn met prachtige verzilverde kunstwerk impliceren. Brighton centrum logo past bij de organisatie filosofie hoe het verschil in producten is echt een echte focus op detail. De meerderheid van de items binnen de Brighton collectie beschikken over een aantal unieke fijne details, een informatie gegraveerd op de armband of misschien een Brighton handtas met een favoriete foto, dat geeft hen een unieke betekenis in de richting van de eigenaar. Dit na dat laat de blijvende opslag te koesteren voor het leven. Dit heeft bovendien geleid tot een veel vrouwen die hun eigen Brighton selectie.

Brighton handtassen zijn te vinden in bijna 6, 000 niche-winkels land en 50 all-Brighton winkels overal. Brighton handtassen worden niet verkocht in winkels of op het web. Dit is het behoud van de eigenaar / directeur van plan om alleen te werken met winkels met eersteklas klantenservice. Dit is eigenlijk versterkt met een 2 12 maanden garantie jegens elke producent gebreken.see more horloges Breitling Chrono Matic and horloges Panerai The Ultra Big 47mm

horloges Hublot